Moderne badkamer met accentwand

Moderne badkamer met kleurrijk accent

Moderne badkamer
Natuursteen- en betonlook badkamer
Kleurrijk accentwand
Showroom badkamer in Etten-Leur
Regulier assortiment, geen uitverkoopmodel
Maak een afspraak ›

Deze moderne badkamer met doucheruimte uit onze collectie showroom badkamers is uitgevoerd met een mat wit badkamermeubel en een design radiator in dezelfde kleur en afwerking. De zwarte moderne inbouwkranen geven een industriële touch. Daarnaast beschikt de badkamer over grijze natuurlook tegels gecombineerd met gele hexagon tegels tegen de achterwand van de douche. De gele accentwand veranderd de sfeer van een standaard betonlook badkamer in een kleurrijk alternatief.

Moderne badkamer tegels

Trendy, strakke afwerkingen en een creatieve touch kenmerken deze showroom badkamer. Strakke lijnen en elementen worden gecombineerd met de basis van grijze natuurlook tegels. Een strakke doucheruimte met deur in combinatie met het wit badkamermeubel en de moderne accessoires geven een stijlvolle uitstraling. De gele hexagon tegels geven vervolgens een frisse touch aan je badkamer. De stijlvolle ronde spiegel doorbreekt mede de rechte lijnen en elementen in deze moderne badkamer met creatieve afwerking. Ten slotte zorgt de industriële zwart stalen regaal onder het badmeubel voor een decoratieve opbergruimte.

  • Stijl: Moderne badkamer
  • Look: Natuurlook met een kleurrijke toevoeging
  • Sfeer: Strak, stoer, verfrissend

 

Sanitair in opstelling

Ben je op zoek naar een relatief kleine badkamer? Dan is deze opstelling een goede optie voor in jouw woning. Hierbij is deze badkamer met doucheruimte met deur voorzien van de volgende soorten sanitair:

  • Een ruim badkamermeubel: mat wit met enkele wasbak en afzetruimte
  • Ingebouwde zwarte badkamerkranen
  • Design radiator (wit)
  • Ruime doucheruimte met pendeldeuren en een nis. De deuren zijn hierbij zo profiel loos mogelijk voor een ruimtelijk effect. In de nis kun je gemakkelijk diverse producten zoals shampoo en zeep neerzetten.

Hexagon tegels badkamer

Kleine gele hexagon tegels zijn een prachtige manier om je badkamerwand te laten spreken. Deze tegels zijn niet alleen mooi om te zien, maar bieden ook een unieke en opvallende look die elke badkamer een opfrisser geeft. De okergele kleur geeft een gevoel van warmte en vrolijkheid, wat perfect is voor een ruimte waar men ontspant en zich opfrist. De hexagon vorm maakt de wand interessant en zorgt voor een speelse en creatieve touch. Een mooie oplossing voor wie op zoek is naar een manier om een badkamer op een verrassende manier te transformeren.

De basissfeer van de badkamer is natuursteenlook.  Zowel op de vloer- als de zijwanden zijn de tegels naadloos verwerkt in dezelfde kleur, wat zorgt voor een mooi geheel in de badkamer. De vloertegels hebben een formaat van 60x60cm en de tegels op de zijwand zijn 30x90cm. De keramische badkamer tegels zijn ideaal voor jouw badkamer. Het geheel behoeft weinig onderhoud en is goed bestendig tegen vocht. Onze badkamer- en tegelspecialisten vertellen je graag meer over de voordelen van keramische tegels.

 

Ontdek meer showroom badkamers