Badkamer aanbiedingen: weg=weg!

Hieronder vind je onze andere actuele lopende acties:

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze actuele aanbiedingen

Badkamer sanitair tegen lage prijzen

Ieder jaar maken we een plekje vrij voor de allernieuwste modellen badkamers. De showroommodellen van het seizoen ervoor, verdienen echter ook een goed thuis. Omdat we deze niet meer als nieuw kunnen verkopen maar de modellen en onderdelen wél van topkwaliteit zijn, willen we je deze modellen aanbieden voor een fijne prijs. Onze showroommodellen zijn beschikbaar in verschillende stijlen: van industrieel tot landelijk. Zo is er een grote kans dat er ook iets naar jouw wens tussen zit.

Ondanks dat de showroom badkamers een jaar lang bewonderd zijn, glimmen ze nog als nieuw. Je hebt dus een zo goed als nieuwe badkamer, voor een enorm voordelige prijs. Naast de kosten, kunnen we ze ook veel sneller leveren én krijg je je nieuwe badkamer inclusief montage. Zo kun je in een mum van tijd genieten van jouw droombadkamer!

Ontdek onze andere aanbiedingen

Ook voor onze andere productgroepen in de showroom hebben we regelmatig aanbiedingen. Bijvoorbeeld een keuken in de showroom die plaats gaat maken voor een nieuwe, een garagedeur tegen een speciale prijs en nog veel meer. Bekijk alle aanbiedingen en bespaar!

Alle aanbiedingen ›

Ontdek meer uit onze showroom

Kom langs in onze showroom

Wil je de badkamer aanbiedingen graag in het echt bekijken? Je bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Etten-Leur.

In onze showroom kunnen we je tevens adviseren over de aanschaf van een compleet nieuwe badkamer. Onze specialisten staan voor je klaar om samen jouw droombadkamer samen te stellen. Wil je zeker weten dat ze uitgebreid de tijd voor je hebben, maak dan vooraf een afspraak.

Maak een afspraak ›