Binnendeuren

De juiste binnendeuren maken jouw interieurstijl helemaal af. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals openslaande deuren, taatsdeuren of schuifdeuren. Verschillend van de ruimte waar de deur wordt geplaatst, zijn er diverse mogelijkheden. Daarnaast zijn er deuren in allerlei stijlen, kleuren en afwerkingen. Kom langs in onze showroom en stel jouw ideale binnendeur samen.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

De perfecte stijl binnendeur

De perfecte binnendeuren sluiten helemaal aan bij jouw interieurstijl. Zo zijn er zwarte deuren met veel glas voor een stoere industriële look. Ook zijn er houten schuifdeuren in diverse kleuren voor een landelijk, klassiek of industrieel effect. Strakke moderne deuren staan ook prachtig in elke ruimte van het huis. Bijpassend deurbeslag, eventueel glaswerk en profielen maken jouw binnendeur helemaal af.

Diverse deuren voor verschillende ruimtes

Binnendeuren komen door het gehele huis terug. Zo zijn er verschillende mogelijkheden aan binnendeuren om elke ruimte mee af te sluiten. Afhankelijk van de ruimte waar je de deur plaatst en de behoefte die daar bij past, kies je de juiste deuren. Zo is een dichte deur met een slot een goede keuze voor het toilet. Als keuken- en/of woonkamerdeur kies je eventueel voor een glazen deur of schuifdeur.

Maatwerk deuren bij Nelemans

Bij onze maatwerk binnendeuren heb jij ultieme keuzevrijheid aan afmetingen, kleuren, profielen, glas, deurbeslag en ga zo maar door. Creëer een unieke look met een deur die perfect in jouw interieur past. Daarnaast zorgen binnendeuren ervoor dat je je gemakkelijk door het huis kunt bewegen, bepaalde ruimtes kunnen worden afgesloten voor privacy en er in andere ruimtes juist een ruimtelijk gevoel kan worden gecreëerd.

Maatwerk deuren ›

Diverse glas opties

Zowel voor buitendeuren als bij binnendeuren zijn er diverse opties aan glas. Helder glas is een populaire optie bij bijvoorbeeld een stoere industriële schuifdeur. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden zoals matglas of rookglas in diverse kleuren. Glas-in-lood kan ook mooi terugkomen in een binnendeur, bijvoorbeeld in een deur tussen de hal en woonkamer. Voor een moderne, industriële, klassieke of landelijke look wordt er niet altijd gewerkt met glas. Een stoere of klassieke houten deur staat namelijk ook prachtig in huis.

Stel jouw ideale binnendeur samen

Bij het samenstellen van jouw perfecte binnendeur zijn er veel mogelijkheden om uit te kiezen. Welke soort deur? En in welke stijl? De specialisten in onze woon- en lifestyle showroom helpen je graag met het ontwerpen en realiseren van jouw ideale deuren. Kom langs in de showroom in Etten-Leur, laat je inspireren en bekijk diverse opties aan binnendeuren. Ook geven onze experts je graag persoonlijk advies en tips voor de mooiste binnendeuren. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat onze specialisten tijd voor je hebben.

Maak een afspraak ›