Buitendeuren

Een mooie buitendeur straalt jouw interieurstijl uit aan de buitenwereld. Gasten komen je huis binnen en kunnen je huis verlaten via een buitendeur. Dit kunnen verschillende soorten deuren zijn, zoals een voordeur, achterdeur of garagedeur. Een terrasdeur zorgt ervoor dat je vanuit je huis naar de tuin kunt lopen. In onze showroom doe je inspiratie op en stel je jouw ideale buitendeur samen.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Buitendeuren in iedere stijl

Of je nu kiest voor moderne, klassieke, landelijke of industriële buitendeuren, het is allemaal mogelijk. Populaire voorbeelden zijn de klassieke voordeur, landelijke achterdeur, moderne garagedeur of industriële terrasdeur. Elke stijl en soort deur is te combineren met een ruime keuze uit verschillende kleuren, stijlen deurbeslag en soorten glaswerk.

Een uniforme stijl voor het hele huis

Met de juiste buitendeur sluit je perfect aan bij de interieurstijl van binnen in je huis. Heb je bijvoorbeeld een industriële stijl woonkamer? Dan past een industriële achterdeur daar prachtig bij. Een voordeur die perfect aan jouw wensen voldoet, zorgt ervoor dat je nieuwe gasten verwelkomt met de perfecte uitstraling. Of een gebruiksvriendelijke garagedeur helpt je met gemak jouw auto, motor en/of fiets te parkeren.

Maatwerk deuren

Binnen een bepaalde stijl buitendeur zijn er uiteenlopende opties aan kleuren, profielen en accessoires zoals deurbeslag. Met de juiste kleur en deurprofiel, zorg je voor een bepaalde look. Vervolgens maken de details de buitendeur af. Denk hierbij aan (veiligheids)beslag, dorpels, tochtborstels, raamwerk en glas. Hiermee creëer je de perfecte stijl én zorg je ervoor dat je huis op een veilige en gebruiksvriendelijke manier kan worden afgesloten. Voor een buitendeur die geheel aansluit bij jouw persoonlijke wensen, kies je nu voor maatwerk van onze specialisten.

Maatwerk deuren ›

Verschillende glas opties

Naast de stijl deuren, de kleur en het soort deurbeslag, zijn er ook nog diverse glasopties om uit te kiezen. Je begint natuurlijk bij de keuze: wel of geen glaswerk in je buitendeuren? Zo zijn er deuren met en zonder glas. In terrasdeuren wordt bijvoorbeeld vaak veel glas gebruikt om een open sfeer te creëren met veel lichtinval. Bij voordeuren met glas zijn er ruime mogelijkheden. Wanneer je kiest voor een deur met glaswerk, kun je namelijk kiezen uit diverse soorten en kleuren glas. Ook zijn er diverse soorten afwerkingen zoals helder glas, mat glas of glas-in-lood.

Ontdek diverse buitendeuren

Er zijn allerlei mogelijkheden aan buitendeuren. Zo zijn er deuren voor de voorkant en/of achterkant van het huis of bijvoorbeeld luxe garagedeuren. Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen van de juiste buitendeuren voor jouw huis. Neem gerust contact op of kom langs in de showroom in Etten-Leur.

Stel jouw ideale buitendeur samen

Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen bij het samenstellen van jouw ideale buitendeuren. Welke soort deur wil je? En in welke stijl? Onze specialisten helpen je graag met het realiseren van jouw perfecte buitendeur. Kom langs in onze woon- en lifestyle showroom in Etten-Leur, bekijk diverse opties en laat je inspireren! Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat onze specialisten tijd voor je hebben. Ze helpen je graag met persoonlijk advies en tips voor de mooiste buitendeuren.

Maak een afspraak ›