Showroomkeukens

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

De voordelen van showroomkeukens

Onze showroomkeukens geven je inspiratie voor een nieuwe keuken. Kom langs en ervaar deze keukens in het echt. De keukens zijn er in allerlei soorten, prijscategorieën en opstellingen en kunnen helemaal naar wens aangepast en op maat gemaakt worden. De showroomkeukens zijn voorzien van alle gemakken en bieden je dus een complete oplossing. Hieronder hebben we alle voordelen nog een keer voor je op een rijtje gezet:

  • Op maat aangepast voor jouw ruimte
  • Compleet en luxe
  • Oneindig veel mogelijkheden
  • Ervaar de keukens in het echt

Werkwijze showroom ›

Afspraak maken?

Heeft onze collectie je interesse gewerkt? Of heb je behoefte aan vrijblijvend advies? Overweeg dan eens om onze keukenwinkel te bezoeken. Onze specialisten helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkeuken. Onze showroomkeukens worden uiteraard op maat gemaakt voor jouw ruimte en aangepast naar jouw wensen. Wil je liever jouw droomkeuken zelf samenstellen? Ervaar Touch-Reality in onze showroom.

Afspraak maken ›

Showroomkeukens Etten-Leur

De BMN Nelemans woon- en lifestyle showroom is gevestigd in Etten-Leur in Noord-Brabant. We zijn in het westen van de provincie prima bereikbaar. Zo rijd je met de auto vanaf Breda en Roosendaal al binnen een kwartier naar onze showroomkeukens. Naast keukens bevat onze uitgebreide keukenzaak ook een groot aanbod badkamers, tegels, kasten, deuren en vloeren. Zo kun je de complete afbouw of renovatie van je woning onder één dak regelen.

Ontdek de showroom ›

Keuken aanbiedingen

Benieuwd naar onze keuken aanbiedingen? Regelmatig worden de keukens in de showroom vervangen door de nieuwe collectie. De huidige showroommodellen worden dan tegen zeer aantrekkelijke prijzen verkocht. De levertijd van deze keukens is vaak veel korter en in de meeste gevallen is de keuken al voorzien van apparatuur van topmerken.

Keuken aanbiedingen ›

Keukenstijlen, opstellingen en merken

Heb je al een idee voor een bepaalde keukenstijl? In onze showroom vind je moderne keukens, industriële keukens en landelijke keukens. Daarnaast bieden we ook vele scherp geprijsde showroomkeukens met eiland. Zoek je naar een exclusieve showroomkeuken? Bekijk dan onze collectie Beda keukens. Deze maatwerk opstellingen bevatten een uniek en exclusief design.

Keuken inspiratie ›