Industriële keukens

Zoek je naar een nieuwe stoere keuken, dan is een industriële keuken een goede optie voor jou. Het rauwe, robuuste uiterlijk van deze stijl keukens zorgt voor een hele speciale eyecatcher in je woning. Industriële keukens zijn sfeervol, stoer en verkrijgbaar in vele soorten. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden, delen we inspiratie en ontdek je handige tips.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Bekijk onze industriële showroomkeukens

Ontdek onze selectie industriële showroomkeukens. Wil je een opstelling in het écht bekijken? Bezoek dan onze showroom in Etten-Leur.

Wat is een industriële keuken?

De industriële keuken is, in tegenstelling tot de moderne keuken, niet strak afgewerkt maar juist voorzien van ruwe randjes. Hierbij combineert de stijl stoere en grove materialen, zoals: rvs beton, staal, bakstenen muren en grof bewerkt hout.

De industriële keuken is gebaseerd op de sfeer uit oude fabrieken en andere grote, ruimtelijke panden en loodsen. Om deze sfeer goed over te kunnen brengen, kun je de stijl doorvoeren van de achterwand tot aan de verlichting, keukenapparatuur, tegels en het werkblad.

Keukenopstellingen

De industriële keukenstijl kun je in zowel grote als een kleine ruimtes gebruiken. Ben je dus geïnteresseerd in een industriële kleine keuken? Ook dan is er veel mogelijk qua natuurlijke materialen, kleuren, opstellingen, apparatuur en accessoires.

Qua soorten keukenopstellingen zijn eigenlijk alle soorten geschikt:

  • Industriële keuken met kookeiland
  • Parallelle opstelling
  • Rechte opstelling
  • Hoekkeuken opstelling
  • T-keukens
  • U-keukens

Industriële keukens inspiratie

Combineer met andere stijlen

Wil je je keuken er nóg meer uit laten springen? Dan kun je de industriële stijl mengen met andere keukenstijlen, zoals de landelijke keuken of een moderne. Kies bijvoorbeeld als basis een moderne strakke keuken met een houten of betonnen werkblad, zwarte kranen en industriële verlichting. De combinatie levert een prachtige natuurlijke, strakke en stoere keuken op. Strak qua vorm en een stoere uitstraling qua sfeer.

Accessoires en kleuren

Ga los en combineer je nieuwe keuken met de juiste accessoires en kleuren. Industriële keukens bevatten namelijk vaak speciale grepen, tegels, afzuiging en nog veel meer accessoires. De basiskleuren van een keuken met industriële look zijn vaak: zwart, wit en grijs. Om dit meer warmte te geven kun je bijvoorbeeld houtlook werkblad of een bakstenen achterwand toevoegen.

Speciale wensen? Kies voor maatwerk

Gaan jouw wensen voor een stoere keuken verder dan de standaardmogelijkheden? Kies dan voor maatwerk! Samen met onze maatwerk specialisten gaan we voor jou aan de slag om een unieke keuken te ontwerpen.

Maatwerk keukens ›

Ontwerpen

In onze showroom kun je zelf in 3D jouw keuken ontwerpen. Touch-Reality is geen online keukenplanner. Het is een tekenprogramma in de showroom. Met je handen en losse blokken visualiseer je een prachtige keuken in 3D. De regie heb je letterlijk in eigen handen. Het is eenvoudig, snel en ontzettend leuk om te ervaren.

Meer over Touch-Reality ›

Ontdek onze andere keukenstijlen

Het samenstellen van een nieuwe keuken is erg persoonlijk. Welke stijl vind je mooi? En wat past het beste bij je interieur en ruimte? Wij helpen je graag op weg. Van de juiste opstelling en kleuren tot aan het werkblad, de keukenapparatuur, de sfeer en keukenstijl. Op onze website, bij jou thuis en/of in de showroom doen we er alles aan om jouw droomkeuken samen te stellen.

Bezoek onze showroom

Onze adviseurs kunnen je uitstekend helpen bij het samenstellen van jouw industriële keuken. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij van iedere keuken een droomkeuken te maken.

Wat kun je verwachten?

  • Deskundig advies op maat
  • Alle keukens naar eigen wens en smaak
  • Innovatieve apparatuur
  • Van ontwerp tot en met montage

Maak een afspraak ›