Onze werkwijze

Samen met jou gaan we graag aan de slag om je droomkeuken, droombadkamer, maatwerk kast en/of maatwerk deur te realiseren. Maar ook voor vloeren en tegels ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien helpen we je bij de inrichting van je nieuwe woning en zorgen we dat jouw keuken, badkamer en/of vloer perfect aansluit bij jouw interieur en smaak. Om tot een prachtig eindresultaat te komen doorlopen we, afhankelijk van jouw wensen, verschillende stappen.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Na online georiënteerd te hebben kun je een vrijblijvend bezoekje brengen aan onze showroom om inspiratie op te doen.

Op zoek naar advies of benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met een bepaalde ruimte bij jou thuis? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Zo weet je zeker dat een van onze mensen ruim de tijd voor je heeft.

 

Advies op basis van jouw wensen, behoeften en situatie

Bij het eerste gesprek begint de echte reis naar jouw ideale keuken, badkamer, vloer, wand of gehele interieur. Wellicht weet je al heel goed wat je graag wil of ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Alle producten kunnen geleverd worden in verschillende stijlen, materialen, kleuren, vormen en afmetingen.

We bespreken je wensen, behoeften en situatie. We lopen samen door de showroom om de look en feel van alle materialen écht te ervaren. Vervolgens geven we je graag gericht advies over alle mogelijkheden m.b.t. bijvoorbeeld apparatuur, sanitair, slimme oplossingen, het mixen van verschillende stijlen en materiaalgebruik.

Tip: In het geval van badkamers en keukens maken we samen een inventarisatie van de gewenste keukenapparatuur, sanitair en aankleding. Wil jij graag een losstaand bad, zwarte kranen, een stoomoven of een dubbele spoelbak?

Aan de hand van jouw input en wensen komen we tot een eerste en geheel vrijblijvend advies.

Ontwerp en Offerte

Benieuwd naar meer? In het geval dat je interesse uitgaat naar een keuken, badkamer en/of kast maken we graag een ontwerp inclusief een tekening met 3D aanzichten van de ideale opstelling, vormgeving, indeling en de materiaalkeuze in de door jou gekozen uitvoering en stijl(en). Het is aan te raden om vooraf de beschikbare ruimte globaal op te meten zodat we gericht te werk kunnen gaan. Een plattegrond van je woning meenemen is (indien beschikbaar) uiteraard ook prima.

Heb je zelf al een idee, opgedaan via de website, onze Wooninspiratie blog, Pinterest, Instagram, woonbladen of door eerder door ons gerealiseerde projecten? We geven tips en adviezen over de juiste materialen, maten en slimme oplossingen. We nemen de tijd voor je en blijven aan het ontwerp sleutelen totdat deze voor jou perfect en helemaal naar wens is.

Op basis van het ontwerp en/of de gekozen materialen stellen wij een geheel vrijblijvende offerte voor je op. Neem deze offerte indien gewenst mee naar huis en denk er gerust nog even over na. Je kunt op een later moment het uitgewerkte voorstel nog eens stap voor stap met de adviseur doornemen. Alle uitgezochte materialen komen dan nogmaals uitgebreid ter sprake en je kunt dan uiteraard ook nog wijzigingen aanbrengen.

Het plaatsen van de order

Wanneer we de offerte geheel naar jouw wensen, behoeften en stijl hebben samengesteld, zullen wij jouw eventuele order met de grootst mogelijke zorg verder verwerken en spreken we alvast een indicatief levermoment af. Je ontvangt alle gemaakte afspraken zowel op papier als digitaal in je mailbox, zo kun je alles nog eens rustig nalezen.

Meetservice

Bij een kast-, deur-, keuken- of badkamer op maat horen speciale wensen, waardoor het inmeten van de exacte maten heel erg belangrijk is. Daarom komen we bij je thuis langs om alle maten tot op de millimeter nauwkeurig af te meten zodat we zeker weten dat het ontwerp gaat passen.Wijken de werkelijke maten af van de eerder opgegeven maten? Geen enkel probleem, we passen de maatvoering in overleg met jou aan.

Technische tekening

Alles opgemeten? Dan voorzien we jou en/of je aannemer van een volledige technische tekening. Dit is een tekening waar niet alleen de keuken, badkamer of wand- en deur combinatie op te zien is, maar waar ook rekening wordt gehouden met eventuele leidingen, aansluitpunten, aansluitwaardes, lastige hoekjes, stopcontacten, etc.

Bestellen

Onze afdeling backoffice loopt het ontwerp en/of de order ter controle nogmaals door. Pas na deze eindcontrole worden de materialen definitief bij onze leveranciers en/of fabrikanten besteld. Onze afdeling backoffice is te allen tijde beschikbaar voor vragen met betrekking tot de status van je order, definitieve levertijden en technische vragen.

Levering, plaatsing, montage en aansluiten

We maken een definitieve afspraak met je om de keuken, badkamer, kast, vloer of één van de andere producten te komen leveren. Indien van toepassing gaat ons montageteam aan de slag met het monteren van de aangekochte producten.

Voor badkamers en keukens geldt: We gaan pas de deur uit als alles werkt. Zo worden o.a. kranen, vaatwassers, kookplaten en /of ovens aangesloten zodat je er meteen gebruik van kan maken. Indien gewenst komt de adviseur op een later moment bij je thuis langs om de aankoop officieel op te leveren. Er wordt dan uitgebreid de tijd genomen om alle zaken uit te leggen.

Nazorg & Service

Ook na oplevering kun je blijven rekenen op onze service. Ondanks alle zorg en aandacht kan het zo zijn dat er toch iets niet in orde is. Ook dan staat onze afdeling backoffice voor je klaar en zorgen we zo snel mogelijk voor een passende oplossing. Zo kun je snel gaan genieten van je aankoop.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op en we helpen je graag verder.