Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn al jaren een populaire optie. Deze soort vloer is namelijk scherp geprijsd en gemakkelijk om zelf te leggen. Laminaat bestaat uit op elkaar verlijmde lagen vloer en heeft meestal een houtlook uitstraling. Diverse koele en warme kleuren bieden de perfecte laminaatvloer voor elke woonstijl. Laat je in onze showroom inspireren door de mogelijkheden voor een nieuwe laminaatvloer.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze uitgelichte laminaat vloeren

Betonlook vloer laminaat

Laminaat is beschikbaar in diverse kleuren en patronen. Bij een stoer industrieel interieur wordt er steeds vaker gekozen voor een betonlook vloer in laminaat. Je kunt hierbij voor een koelere tint gaan, zoals grijs, beige of wit. Gecombineerd met industriële accessoires creëer je gemakkelijk een stoere look in huis.

Visgraat vloer laminaat

Laminaat kan op verschillende manieren gelegd worden. Een populair legpatroon voor de laminaatvloer is een visgraat patroon. Hierbij worden de planken op een speelse manier tegen elkaar gelegd, waardoor er een verrassend effect ontstaat. Vaak wordt er gekozen voor een houtlook visgraat laminaat vloer.

Laminaat vloer inspiratie

Ontdek alle opties aan vloeren voor in huis

Op zoek naar de beste mogelijkheden aan vloeren in huis? Bekijk nu nog meer vloer ideeën!

Onze woon- en lifestyle showroom

Kom langs in onze woon- en lifestyle showroom in Etten-Leur en ontdek diverse mogelijkheden aan laminaat vloeren. Onze experts helpen je graag met de beste keuze voor een vloer en geven gratis en vrijblijvend advies. Naast laminaat, kun je ook andere vloeropties ontdekken, zoals tegels, PVC of houten vloeren. Bekijk alle showroom vloeren in het echt en ervaar de verschillen. Maak je huis vervolgens helemaal af met een nieuwe keuken, badkamer, kasten of deuren geheel afgestemd op jouw unieke wensen. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen en woonideeën op te doen in onze showroom.

Maak een afspraak ›