Kasten voor jouw ruimte en interieur

Kasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De juiste kast zorgt voor extra opbergruimte en vormt een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Wat je ook zoekt en wenst, wij maken al jouw kasten op maat. Hierdoor past je nieuwe kast perfect in jouw woning.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze kasten soorten

Er zijn erg veel verschillende soorten kasten. Om je een beter beeld te geven van ons assortiment, hebben we ons aanbod in 3 algemene groepen ingedeeld.

Inbouwkasten

De mogelijkheden voor een inbouwkast zijn bijna oneindig. Van een kledingkast tot aan opbergruimte voor boeken of andere spullen. Het is slechts een klein deel van de beschikbare diversiteit. Ook maatkasten op zolder zijn voorbeelden van inbouwkasten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom in Etten-Leur, op korte afstand van Breda in Noord-Brabant. Onze adviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkast.

Luxe inloopkasten

Een inloopkast is voor veel mensen een droom. Het is een gevoel en ervaring dat veel mensen aanspreekt. Je ziet ze niet voor niks vaak in films. Het zijn luxe en stijlvolle kasten, waarvoor best wat ruimte nodig is. Je kunt er luxueus en overzichtelijk al je kleding en accessoires in opbergen.

Losstaande kasten

Zoek je naar een losstaande kast om kleding of andere spullen op te bergen? Bijvoorbeeld wel een kast op maat maar die niet tot het plafond moet komen of maar een maximale breedte mag hebben? Ook dan helpen we je graag met de mooiste mogelijkheden voor jouw woonstijl en ruimte.

Laat je inspireren

Meer inspiratie en ideeën nodig voor je interieur? Bekijk dan eens onze Wooninspiratie blog. Hier delen wij tips, trends en inspiratie voor allerlei soorten interieurstijlen.

Meer Wooninspiratie ›

Op maat of maatwerk?

Alle onze kasten worden op maat geleverd. Iedere ruimte is namelijk anders en vraagt om een op maat oplossing. Hierdoor kunnen we garanderen dat je kast goed past bij je woning. Wij verzorgen voor jou het gehele traject. Hierbij kun je denken aan een 3D-tekening uitgewerkt met ons speciale tekenprogramma. Maar ook het inmeten en het plaatsen door een monteur regelen we voor je.

Bij maatwerk gaan we echter nog een stap verder. Merk je bijvoorbeeld dat het standaard assortiment niet aansluit bij jouw wensen? Of wil je iets echt unieks? Ook dan helpen we je graag verder. Samen met een specialist creëren we je perfecte product.

Maatwerk kasten ›

Showroom kasten

In onze showroom in Etten-Leur kun je uitgebreid inspiratie opdoen op het gebied van (inbouw)kasten. We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Breda of Roosendaal. Maak gerust een afspraak met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.

Ben je op dit moment op zoek naar meer dan een kast? In onze showroom vind je ook de mooiste keukens, badkamers, tegels en vloeren. Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren.

Maak een afspraak ›

Meer uit onze showroom

2500 m2 inspiratie