Losstaande kasten

Er zijn diverse soorten losstaande kasten voor in huis. Wanneer de kast tot aan het plafond geplaatst kan worden, wordt er vaak gekozen voor een inbouwkast. Wanneer dit niet mogelijk is, kiezen mensen vaak een losstaande kast. Er zijn uiteenlopende stijlen, materialen en kleuren maatwerk kasten verkrijgbaar. Voor welke stijl en materiaal kast je ook gaat, we helpen je graag met persoonlijk advies en inspiratie. Kom langs in onze showroom en bekijk diverse mogelijkheden aan maatwerk in huis.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Open garderobekast

Een open garderobekast is een populaire optie voor in de hal. Ook in kleine ruimtes zijn smalle garderobekasten op maat mogelijk om optimaal gebruik te maken van de ruimte in huis. Kies uit diverse stijlen, materialen en kleuren voor de juiste afwerking. Voeg vervolgens een bijpassende spiegel, lades, grepen en/of kledingrekken of hangers toe voor een unieke open garderobekast. We helpen graag met maatwerk kasten voor een perfect resultaat.

Losstaande kledingkast

Een losstaande kledingkast biedt veel opbergmogelijkheden en heeft een strakke stijlvolle afwerking. Kies bijvoorbeeld een klassieke witte kledingkast of ga voor uiteenlopende kleuren die perfect passen binnen jouw moderne interieur. Een maatwerk kast is te verkrijgen in diverse hoogtes, dieptes en breedtes. Daarnaast zijn er verschillende soorten afwerkingen voor de juiste uitstraling van je nieuwe kast. Kies bijvoorbeeld voor een matte of glanzende afwerking, of ga voor een losstaande kledingkast met spiegel.

Losstaande kast inspiratie

Ontdek meer kasten voor in huis

Naast losstaande kasten bieden we ook andere opties aan (maatwerk) kasten aan. Kom langs in de showroom en bekijk de verschillende mogelijkheden voor kasten in huis.

Ontdek onze woon- en lifestyle showroom

Onze woon- en lifestyle showroom in Etten-Leur is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Breda en Roosendaal. Hier doe je inspiratie op voor nieuwe (maatwerk) kasten in huis. Daarnaast ontdek je diverse showroom modellen keukens en badkamers en een uitgebreide vloeren- en tegel showroom. Hiermee doe je in één keer nieuwe ideeën op voor het hele huis. Kom langs voor gratis en vrijblijvend advies van onze woonexperts en stel jouw nieuwe interieur samen.

Maak een afspraak ›