Showroom badkamers

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

De voordelen van showroom badkamers

Onze showroom badkamers bieden je inspiratie voor een nieuwe badkamer. Kom langs en ervaar de opstellingen in het echt. De badkamers zijn er in allerlei kleuren, stijlen, prijscategorieën en opstellingen en kunnen helemaal naar wens aangepast en op maat gemaakt worden. De showroom badkamers zijn voorzien van alle gemakken en bieden je dus een complete oplossing. Hieronder hebben we alle voordelen nog een keer voor je op een rijtje gezet:

  • Op maat aangepast voor jouw ruimte
  • Complete en betaalbare luxe
  • Oneindig veel mogelijkheden
  • Ervaar de badkamers in het echt

Werkwijze showroom ›

Badkamer showroom Etten-Leur

Onze luxe badkamer showroom is gevestigd in Etten-Leur in Noord-Brabant. In onze showroom vind je zowel complete badkamers als losse baden, douches, badkamermeubels, kranen, tegels en nog veel meer badkamer verwante artikelen. Vanaf Breda en Roosendaal bereik je onze luxe badkamer showroom binnen het kwartier. Er is voldoende parkeerplek en er is een busstop voor de deur. Onze Brabantse showroom is tevens toegankelijk voor mindervaliden. Naast badkamers bevat onze grote showroom ook keukens, tegels, kasten, deuren en vloeren. Zo kun je de complete afbouw of renovatie van je woning onder één dak regelen.

Ontdek de showroom ›

Afspraak maken?

Heeft onze collectie je interesse gewerkt? Of heb je behoefte aan vrijblijvend advies? Overweeg dan eens om onze luxe badkamer showroom te bezoeken. Onze specialisten helpen je graag met het samenstellen van jouw droombadkamer. Onze opstellingen worden uiteraard op maat gemaakt voor jouw ruimte en aangepast naar jouw wensen.

Afspraak maken ›

Badkamer aanbiedingen

Benieuwd naar onze badkamer aanbiedingen? Regelmatig worden de badkamers in de showroom vervangen door de nieuwe collectie. De huidige showroom opstellingen worden dan tegen zeer aantrekkelijke prijzen verkocht. De levertijd van deze badkamers is vaak veel korter. Daarnaast vind je regelmatig acties omtrent losse badkamerartikelen. Hierbij kun je denken aan een radiator, badkamermeubel, kraan en nog veel meer.

Badkamer aanbiedingen ›

Badkamerstijlen, opstellingen en merken

Heb je al een idee voor een bepaalde badkamer stijl of soort? In onze showroom vind je moderne badkamers, industriële badkamers, klassieke badkamers en landelijke badkamers. Daarnaast bieden we ook wellness/spa badkamers, sanitair, badkamers voor ouderen en mindervaliden, exclusieve badkamers en maatwerk badkamers. Deze maatwerk oplossing bevat een uniek en exclusief design.

Badkamer inspiratie ›