Inbouwkasten

Met een inbouwkast maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in je huis. Een kledingkast tegen de muur, onder een schuine wand of in de hoek van de kamer. Zo ruim je al je spullen netjes op, met een strak interieur als resultaat. Onze experts helpen je graag met de beste opties aan maatwerk inbouwkasten voor jou.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Inbouwkast woonkamer

In de woonkamer zijn de mogelijkheden voor een inbouwkast eindeloos. Van ruime ingebouwde opbergmogelijkheden tot een eigen thuiswerkplek; het is allemaal mogelijk, zelfs onder een schuine wand. Een inbouwkast in de woonkamer zorgt voor veel extra opbergruimte en een strakke uitstraling van de ruimte. Luxe verlichting maakt je inbouwkast in de woonkamer helemaal af.

Inbouwkast slaapkamer

Bij een inbouwkast in de slaapkamer kun je denken aan een kledingkast en/of extra opbergruimte. Een inbouwkast in de hoek van de kamer is hierbij een goede optie. Ook deze inbouwkast is mogelijk onder een schuine wand, waardoor je optimaal gebruik maakt van de ruimte in je slaapkamer. Je hebt de keuze uit schuifdeuren en/of draaideuren en de kast is eventueel af te werken met een spiegel of glazen deur.

Inbouwkast inspiratie

Ontdek meer kasten voor in huis

Naast inbouwkasten bieden we ook andere opties aan (maatwerk) kasten aan. Kom langs in de showroom en bekijk de verschillende mogelijkheden voor kasten in huis.

Onze woon- en lifestyle showroom

Kom langs in onze woon- en lifestyle showroom in Etten-Leur en ontdek verschillende mogelijkheden aan inbouwkasten voor in huis. Een inbouwkast met schuifdeur onder een schuine wand, een open inbouwkast in de woonkamer of gesloten inbouwkast in de slaapkamer; er is ontzettend veel mogelijk. Onze specialisten geven je vrijblijvend advies en inspiratie om de ruimte in jouw huis optimaal te benutten. Maak nu een afspraak.

Maak een afspraak ›