Vloertegels

Vloertegels bepalen in grote mate de uitstraling en sfeer in een ruimte. Een vloer vervang je niet zomaar door de jaren heen, daarom moet er een weloverwogen beslissing worden gemaakt. We helpen je met het opdoen van inspiratie en het maken van de juiste keuzes die passen bij de stijl van jou en je interieur.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze uitgelichte vloertegels

Voor iedere ruimte

Van de badkamer en keuken tot aan de woonkamer, slaapkamer, hal en toilet, vloertegels zijn geschikt voor iedere ruimte. In onze showroom en op onze website vind je vele ideeën, zodat je eenvoudig kunt ontdekken wat bij jou past.

Kies uit diverse stijlen

Vloertegels zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Op dit moment zijn betonlook en houtlook erg populair. Voor houtlook tegels geldt dat de legwijze in visgraat een échte trend is. Daarnaast wordt in een modern en industrieel interieur ook vaak gekozen voor betonlook. Wil je daarentegen meer sfeer creëren? Ga dan voor Portugese tegels, deze kleurrijke en gezellige tegels maken je ruimte gelijk een stuk warmer.

 

Duurzame vloer

Ben je op zoek naar een duurzame keuze voor je vloer? Dan zijn tegels het antwoord! In de winter zorgt het, vanwege de mogelijkheid tot vloerverwarming, voor warme voeten, en in de zomer is de vloer heerlijk koel en comfortabel. Bovendien gaan ze lang mee en kunnen ze veel hebben: je maakt ze snel en eenvoudig schoon en ze zijn kras- en kleurvast.

Verschillende stijlen

We hebben voor elke ruimte in huis verschillende soorten vloertegels, van klassiek tot trendy, in verschillende materialen, zoals: natuursteen en keramiek. Bij onze Wooninspiratie vind je de laatste trends op het gebied van tegels in verschillende soorten ruimtes in huis. Zorg voor bijpassende wandtegels en creëer de perfecte look! Laat je inspireren door één van onze eerder uitgevoerde projecten door een kijkje te nemen bij iemand thuis. Benieuwd naar meer? We adviseren je graag en vrijblijvend bij ons in de showroom.

Ontdek tegels voor elke ruimte in huis

Bezoek onze showroom

Tegels in het écht ervaren? Bezoek dan onze uitgebreide woon- en lifestyle showroom in Etten-Leur. Hier vind je een uitgebreid assortiment vloer-, wandtegels en andere soorten vloeren. Daarnaast leveren wij ook keukens, badkamers, kasten en deuren. Je bent van harte welkom zonder afspraak. Wil je er alleen zeker van zijn dat een specialist beschikbaar is, maak dan van te voren even een afspraak.

Afspraak maken ›