Maatwerk deuren

Ben je op zoek naar maatwerk deuren? Geen probleem, bij ons ben je aan het juiste adres voor specifieke wensen. Je bent hierbij volledig vrij om de deuren naar eigen wens in te delen. Wil jij bijvoorbeeld graag schuifdeuren met hieromheen een kastensysteem? Een mooie wand als roomdiver? Of heb je ergens een deur gezien die je precies zo na wil maken? Wij geven je graag de vrijheid om het ontwerp van de wand of deur af te stemmen op jouw toekomstige of huidige interieur.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Specialist in maatwerk

Zowel buiten- als binnendeuren zorgen voor de nodige uitstraling van je woning. Jouw voordeur is het visitekaartje van je woning en binnendeuren maken jouw interieur pas echt compleet. Uiteraard hebben we ook maatwerk terras- en garagedeuren.

Bij het kiezen van buitendeuren maken stijlvolle en functionele accessoires de deur pas echt compleet. Denk bijvoorbeeld aan het juiste deurbeslag, meerpuntsluiting en veiligheidsscharnieren of tochtborstels.

Binnendeuren bepalen in grote mate de stijl van het huis en interieur. Heb je voorkeur voor een eyecatcher, een glazen deur, klassieke deur of schuifdeuren of ga je toch liever voor een ingetogen design?

Alles is mogelijk bij BMN Nelemans. Wil je eerst nog zien wat wij voor mogelijkheden bieden? Of heb je gewoon wat wooninspiratie nodig? Laat je inspireren op onze website of kom eens langs in de showroom. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen dan maken we samen een vrijblijvende offerte voor je. Altijd inclusief inmeten, transport en montage.

Afspraak maken ›

Onze andere maatwerkoplossingen