Inloopkasten

Een ruime inloopkast geeft een gevoel van luxe in huis. De perfecte maatwerk inloopkast zorgt ervoor dat jij je kleding, schoenen en/of accessoires op een stijlvolle manier opbergt. Combineer verschillende materialen zoals staal, aluminium, hout en spiegels tot de perfecte kast. In onze showroom bekijk je diverse voorbeelden en daarnaast helpen onze specialisten je graag bij het samenstellen van de ideale kast voor jou.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Inloopkasten met schuifdeur

Een inloopkast met schuifdeur geeft je de mogelijkheid om de kast af te sluiten van de rest van de ruimte. Naast een dichte houten schuifdeur, zijn industriële glazen schuifdeuren erg populair. Een stalen of houten frame zorgt voor een strakke afwerking en het glas zorgt voor een luxe uitstraling. Creëer de perfecte look met diverse opties aan helder-, gekleurd- of matglas.

Inloopkasten onder schuin dak

Ook de ruimte onder een schuin dak benut je optimaal met een stijlvolle inloopkast. Ontwerp een unieke inloopkast met uiteenlopende opties aan lades, kledingrekken en schuif- of draaideuren. Met bijpassende kastverlichting creëer je een licht en ruimtelijk gevoel in je inloopkast onder het schuine dak. We helpen graag met een maatwerk kast die perfect aansluit bij de ruimte in jouw huis.

Inloopkast inspiratie

Ontdek meer kasten voor in huis

Naast inloopkasten bieden we ook andere opties aan (maatwerk) kasten aan. Kom langs in de showroom en bekijk de verschillende mogelijkheden voor kasten in huis.

Ontdek onze woon- en lifestyle showroom

In onze woon- en lifestyle showroom in Etten-Leur stel je nu jouw ideale inloopkast samen. Laat je inspireren door de mogelijkheden en onze specialisten helpen je graag met het ontwerp. Denk aan opties als schuifdeuren, draaideuren of een open kast, diverse soorten lades, hangers, deurtjes of rekken. Daarnaast is goede kastverlichting belangrijk en eventueel een spiegel of kaptafel. Alles is mogelijk en we helpen graag om jouw unieke woonwensen te realiseren met een maatwerk kast. Maak nu een afspraak met één van onze specialisten.

Maak een afspraak ›