PVC vloeren

Wat is een PVC vloer precies? Een PVC vloer is gemaakt van kunststof en is ontwikkeld als een alternatief voor bijvoorbeeld laminaat en parket. Het is gemaakt van een stevig en waterdicht materiaal en is goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Er zijn vele soorten PVC beschikbaar en diverse legwijzen zijn mogelijk. Kom langs in de showroom waar onze specialisten je er alles over vertellen!

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze uitgelichte PVC vloeren

PVC vloer visgraat

Een populaire stijl PVC vloer is de visgraat PVC vloer. Vaak zie je een houtlook PVC visgraat vloer voorbij komen in diverse natuurlijke tinten. Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld gekleurd PVC te nemen of een marmerlook vloer in diverse designs. Het visgraat legpatroon creëert een stijlvol en verrassend effect in de ruimte.

PVC vloer betonlook

Wanneer je voor een strakke en stoere stijl wilt gaan, is de PVC vloer in betonlook een optie. Vooral binnen een industriële interieurstijl komt deze vloer prachtig terug. PVC betonlook is mogelijk in diverse kleuren en tinten zoals grijs, beige, bruin of zwart. Daarnaast zijn er verschillende design opties voor de perfecte look in huis.

PVC vloeren inspiratie

vtwonen by Floorlife

BMN Nelemans is officieel dealer van Floorlife vloeren. De vtwonen pvc collectie van Floorlife is nu dan ook bij ons verkrijgbaar! Met deze unieke vloerencollectie creëer jij een vtwonen sfeer in huis. Kies bijvoorbeeld voor een warme houtlook visgraat pvc vloer voor een landelijke look. Of strakke vierkante pvc vloertegels in betonlook of natuursteenlook voor een moderne en industriële stijl. Het het is allemaal mogelijk met deze duurzame pvc vloeren in diverse uitvoeringen, kleuren en afwerkingen.

Ontdek alle opties aan vloeren voor in huis

Op zoek naar de beste mogelijkheden aan vloeren in huis? Bekijk nu nog meer vloer ideeën!

Onze woon- en lifestyle showroom

We nodigen je graag uit in onze woon- en lifestyle showroom om de mogelijkheden voor een PVC vloer te bekijken. Naast PVC vloeren, bieden we ook andere vloeropties aan, zoals tegels, laminaat en houten vloeren. Maak je huis helemaal af met stijlvolle deuren en kasten of een compleet nieuwe badkamer of keuken. Onze experts helpen je graag met het realiseren van jouw woon ideeën. Kom langs in de showroom voor gratis en vrijblijvend advies en een dosis wooninspiratie!

Maak een afspraak ›