Houten vloeren

Geef warmte en een natuurlijke look aan je huis met een houten vloer! Kies nu uit diverse formaten planken voor de ideale uitstraling. Hierbij zijn verschillende legwijzen mogelijk en deze soort vloer kan ook vaak gecombineerd worden met vloerverwarming. Hoe zien jouw wensen voor een houten vloer eruit? Onze specialisten helpen je graag verder. Laat je vrijblijvend adviseren in onze showroom.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze uitgelichte showroom vloeren

Lichte houten vloer

Een lichte houten vloer geeft een rustige en ruimtelijke uitstraling in je interieur. Gecombineerd met de juiste stijl deuren, kasten, meubels en woonaccessoires creëer je de perfecte look in huis. Daarnaast is een lichte of witte houten vloer ook erg goed te combineren met andere vloeropties, zoals diverse stijlen tegelvloeren.

Donkere houten vloer

Een donkere houten vloer brengt de ultieme warme en natuurlijke sfeer in huis. Er zijn diverse tinten donkere of zwarte houten vloeren om uit te kiezen. Met een donkere houten vloer creëer je een verrassend warm effect binnen elke interieurstijl. Kies voor een matte of glanzende afwerking voor de perfecte uitstraling van je houten vloer.

Houten vloer inspiratie

Ontdek alle opties aan vloeren voor in huis

Op zoek naar de beste mogelijkheden aan vloeren in huis? Bekijk nu nog meer vloer ideeën!

Onze woon- en lifestyle showroom

Laat je inspireren in onze woon- en lifestyle showroom en ontdek diverse opties aan houten vloeren. Bekijk de verschillen tussen diverse kleuren, afmetingen en afwerkingen voor je nieuwe houten vloer. Daarnaast bekijk je ook meteen andere opties aan vloeren, zoals laminaat, PVC of bijvoorbeeld een houtlook tegelvloer. Onze specialisten helpen je graag met het maken van de beste keuze voor vloeren in huis. Behalve verschillende vloeren, ervaar je ook de mogelijkheden aan kasten, deuren, badkamers en keukens in onze showroom. Kom langs en doe nieuwe ideeën op!

Maak een afspraak ›