Maatwerk badkamers

Bij maatwerk badkamers is de ruimte en inrichting volledig naar jouw wensen aangepast. Iedere ruimte is anders en niet iedere badkamer kan zo een-op-een gemonteerd worden. In sommige gevallen vraagt dat om specifieke aanpassingen in de meubels. Of het nu wat smaller, lager, hoger of breder moet: bij Nelemans leveren we maatwerk oplossingen zodat jouw droombadkamer écht werkelijkheid wordt.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Bekijk onze showroom badkamers

Maatwerk badkamer meubel

Een maatwerk badkamermeubel geeft je de mogelijkheid om een compleet uniek design samen te stellen. Van speciale materialen tot aan unieke kleuren, afmetingen en badkamer deurtjes op maat. Deel met ons je wensen en we kijken graag samen wat mogelijk is.

Badkamer kast op maat

Het lastige van een badkamer is meestal de grootte of complexiteit van de ruimte. Van kleine badkamers tot aan ruimtes met een schuin dak, wij leveren graag jouw badkamer kast op maat. Met een badkamer kast creëer je extra opbergruimte en/of kun je efficiënter de ruimte indelen. Bovendien kun je de kast ook qua design volledig aan laten sluiten bij jouw wensen. Daarnaast kunnen we ook glazen douchewanden op maat leveren.

Badkamer inspiratie

Badkamer op maat of maatwerk?

Onze badkamers worden standaard op maat geleverd. Iedere ruimte is anders en vraagt om aanpassingen op maat. Heb je wensen, die niet aansluiten bij het standaard assortiment? Dan kun je bij ons ook terecht voor een maatwerk badkamer. Onderdelen, zoals het badkamermeubel, tegelwerk en de kasten et cetera worden dan speciaal voor je ontworpen. Vrijwel alles is mogelijk. Onze specialisten helpen je graag om datgene te realiseren wat je voor ogen hebt.

Bekijk ook onze andere maatwerkoplossingen

Badkamer showroom

In onze showroom vind je badkamers in alle mogelijke stijlen; van industriële en landelijk tot aan klassiek. Laat je verwonderen door alle verschillende opties, proef de sfeer en beleef materialen, vormen en kleuren.

Alle badkamers in onze showroom zijn op maat te maken. Bovendien kun je meerdere stijlen met elkaar te combineren. We laten de keuze geheel aan jou. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs of kom eens binnenwandelen.

Afspraak maken ›