Maatwerk kasten

Ken je het gevoel altijd opbergruimte te kort te komen, terwijl er nog zoveel hoeken en wanden onbenut blijven. BMN Nelemans biedt een grote diversiteit aan opbergmogelijkheden. We voorzien je voor diverse maatwerk kasten zoals garderobekasten, boekenkasten, inloopkasten of zolderkasten. Bij ons kun je voor elk budget, interieur en ruimte in huis de perfecte kast vinden.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Meer dan een opbergmeubel

Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter en precies passend bij jouw interieur en smaak. Alle maatwerk kasten worden precies op maat gemaakt zodat de ruimte optimaal benut wordt.

Een kast onder de trap, langs een schuine wand of in een onmogelijke hoek? Of wil je precies die kast van de foto op Pinterest? Niets is onmogelijk! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!

Maatwerk kasten

Laat je inspireren!

Wij bieden de mooiste (en meeste handige) maatwerk kasten met een eigen(tijds) karakter. De kasten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor de juiste sfeer in jouw woning.

Je kunt verschillende stijlen mixen en verschillende opstellingen en inrichtingen uitproberen zoals je het zelf wenst. Een stoere industriële kast met een landelijk karakter? Een slimme oplossing voor je geluidsapparatuur of thuiswerkplek? Of altijd al gedroomd van een luxe inloopkast?

We komen de maten bij jou thuis opmeten en ontwerpen een kast op maat tot op de millimeter nauwkeurig. Bovendien komen alle kasten met handige accessoires, zoals schoenenrek op maat, een garderobelift, ladeverdelers of kastverlichting.

Bekijk ook onze andere maatwerkoplossingen

Kom langs in onze showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een maatwerk kast of wil je meer inspiratie? Laat je inspireren op onze website of kom eens langs in onze showroom in Etten-Leur.

Maak een afspraak ›