Badkamer tegels

Voor de badkamer zijn duurzame vloer- en wandtegels een must. Er is dan ook een ruime keuze uit diverse kleuren, speelse designs en verrassende vormen. Hierdoor vind jij de perfecte tegel voor jouw ideale interieur en ruimte. We adviseren je graag over de beste en mooiste tegels in onze showroom.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken?
Bekijk onze actuele openingstijden

 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze uitgelichte tegels

Ontdek een selectie badkamer tegels uit onze showroom. Bekijk je de tegels liever in het echt? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur.

Mozaïek tegels in de badkamer

Kleurrijke mozaïek tegels creëren een vrolijk en speels effect in de badkamer. Voor een natuurlijke en luxe uitstraling werk je met met klassieke aardetinten. Plaats bijvoorbeeld een subtiele rand van mozaïek tegels in de douche of boven de wastafel. Of betegel gerust de gehele badkamermuur voor een vrolijke en opvallende look.

Visgraat tegels in de badkamer

Visgraat tegels in de badkamer zijn een populaire keuze. Ze geven een verrassend effect in verschillende stijlen. Met bijvoorbeeld een houtlook tegel in visgraat patroon creëer je een warme look. Ook kun je kiezen voor een vrolijke sfeer met diverse gekleurde visgraat tegels. Het visgraat patroon kan terugkomen op de vloer of bijvoorbeeld op de wand achter de douche, het toilet of de wastafel.

Badkamer tegel inspiratie

Ontdek tegels voor elke ruimte in huis

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tegelvloer- of wand in andere ruimtes van het huis? Laat je inspireren!

Ontdek onze woon- en lifestyle showroom

Het kiezen van de juiste tegel is een belangrijke beslissing. De keuze moet goed voelen en daarnaast ook perfect passen binnen de look die jij voor ogen hebt voor jouw nieuwe badkamer. Met diverse kleuren en designs, zoals betonlook, marmerlook of houtlook tegels, creëer jij een perfecte stijl. Wij helpen graag met een dosis inspiratie en de laatste trends op het gebied van badkamers op onze Wooninspiratie blog. Daarnaast nodigen we je graag uit in onze showroom in Etten-Leur voor meer ideeën en advies over de beste tegel voor jouw woning en wensen.

Maak een afspraak ›