Afbouw Binnenkijken

Villa renovatie Breda

Een boerderij van oorsprong is omgetoverd tot een moderne villa. In de gerenoveerde woning lopen oude en nieuwe aspecten door elkaar heen, waardoor het pand zijn karakteristieken behoud. Nelemans was betrokken bij het renovatieproject middels het leveren van verschillende bouw en afbouwmaterialen.

 

Maatwerk keuken

In het huis bevindt zich een op maat gemaakte Beda keuken van massief hout. Met keukenapparatuur van de Miele 7000 serie en de volledige geïntegreerde kookplaat is de keuken van alle gemakken voorzien. Niet te vergeten beschikt het over een kookeiland met een speciaal afzuigsysteem (eilandschouwafzuigkap).

Combinatie vloeren

Ook de houten en tegelvloeren zijn afkomstig van Nelemans. De grootformaat lichtgrijze tegels lopen over in een lichte houten vloer. Het onderscheidt de oude gedeeltes met de nieuwe gecreëerde ruimtes.

 

Taatsdeuren

Alle ruimtes zijn met elkaar verbonden en grenzen aan de binnenplaats. Om toch enige privacy te hebben zijn de ruimtes afsluitbaar middels grote taatsdeuren. Deze deuren kunnen twee zijdes opdraaien wat fijn is met in- en uitlopen van de verschillende kamers.

 

 

Badkamer in slaapkamer

Om ultiem tot rust te komen is er niet zomaar een badkamer maar een totale wellness gecreëerd. De douche, sauna en het bad staan in verbinding met de slaapkamer. Door deze open opzet heerst er een oase van rust en ruimte. De circulaire douche is waterbesparend en voorzien van infrarood en een Sunshower. Het JEE-O bad ligt in de verlengde van de kamer. Om het plaatje compleet te maken is de sauna gevestigd aan de buitenkant van de kamer met uitzicht op de tuin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living 

Nog meer binnenkijken