Afbouw Binnenkijken

Tegels Bergen op Zoom

Tegels Bergen op Zoom: Havenstaete is een nieuw appartementencomplex aan de waterkant van ScheldeVesting. Het mooie complex bestaat uit 25 luxueuze appartementen en penthouses. Voor een aantal van deze appartementen heeft Nelemans het sanitair en/of de tegels geleverd en aangebracht. Samen met (toekomstige) bewoners van de verschillende appartementen zijn hun wensen bekeken en naar die wensen is er een ontwerp voor de badkamer en/of tegels op maat gemaakt. Op deze pagina staan de resultaten van enkele van deze prachtige appartementen.

Subliem werk geleverd

“Wij zijn heel erg blij met het resultaat, de tegelvloer is erg mooi gelegd, vakwerk! Het is een lastige ruimte met allemaal schuine kanten, maar dit is erg netjes gedaan en tevens ook netjes afgewerkt. De voegen lopen mooi door in de verschillende ruimtes. Subliem werk geleverd!”

Resultaat is goed gelukt!

“Wij zijn blij met de badkamer, het toilet en de tegels die geleverd en aangebracht zijn door Nelemans. Als je alle elementen los uitkiest, is het altijd de vraag hoe het eindresultaat zal zijn, maar dat is goed gelukt! Tevens is alles erg netjes afgewerkt.”

Nog meer binnenkijken