Landelijk moderne keuken

Rechte keuken met losse kastenwand
Landelijk moderne opstelling
Pelgrim keukenapparatuur
Inductie kookplaat
Regulier assortiment, geen uitverkoopmodel
€ 20.995
Maak een afspraak ›

De prachtige landelijk moderne keuken onderdeel van onze collectie showroomkeukens, is voorzien van Pelgrim apparatuur. De keuken heeft een luxueus keramieken werkblad met een zwarte composieten spoelbak, wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling. De keukenfronten zijn uitgevoerd in fluweellak magic grijs en art pepper, wat een stijlvol contrast creëert.

Bovendien zijn er luxe koperkleurige accenten toegevoegd, zoals handgrepen, een kraan en een ingebouwde zeeppomp, die de keuken een unieke en verfijnde uitstraling geven.

Landelijk moderne keuken

Wil je graag een moderne stijl met een frist tintje combineren met landelijke elementen? Dan is onze opstelling ‘landelijk moderne keuken’ mogelijk iets voor jou. De opstelling van deze landelijke keuken is recht met losse kastenwand.

 

Keukenapparatuur

Deze opstelling is voorzien van alle gemakken. De opstelling bevat keukenapparatuur en accessoires van het merk Pelgrim en is voorzien van:

  • Inductie kookplaat
  • Integreerbare koelkast
  • Volledig integreerbare vaatwasmachine
  • Afzuigunit
  • Luxe koperkleurige accenten zoals handgrepen, kraan en ingebouwde zeeppomp
  • Multifunctionele oven
  • Pelgrim apparatuur 

     

Werkblad keuken

Deze keuken beschikt over een luxe keramieken werkblad. Het blad heeft diverse voordelen, waaronder dat het kras-, vlek- en hittebestendig is. Wil je meer weten over de voor- en nadelen van het werkblad? Laat je dan adviseren in onze showroom door een specialist. Zij helpen je graag verder.


(Bekijk deze keuken in de showroom, studio 17) 

Ontdek meer showroomkeukens