Schiereiland keuken

Schiereiland keuken

Schiereiland keuken met kastenwand
Modern en en klassiek
AEG apparatuur
Showroomkeuken in Etten-Leur
Regulier assortiment, geen uitverkoopmodel
Maak een afspraak ›

Ben je op zoek naar een schiereiland keuken die modern is maar daarnaast ook een klassieke touch heeft? Ontdek dan de verschillende stijlen van deze showroomkeuken uit onze huiscollectie.

De keuken heeft een kastenwand in een donkere houtkleur met aansluitend een schiereiland in een groen/grijze kleur. De keuken is afgewerkt met een marmerlook werkblad, apparatuur van AEG en verschillende gouden elementen en accessoires.

Schiereiland keuken

Deze moderne schiereiland keuken krijgt door het marmerlook werkblad en de gouden elementen een klassieke touch. Het is door die combinatie van verschillende stijlen een unieke keuken die echt een eye-catcher zal zijn in jouw woning!

De fronten van de kastenwand zijn afgewerkt in een sherwood eiken repro zwart design. De fronten van het aansluitend royale schiereiland hebben een speciale fluweellaak in de kleur grijs/groen. Zowel de kastenwand als het schiereiland van deze opstelling hebben een greeploze afwerking.

 

Keukenapparatuur

Deze moderne keuken heeft apparatuur van AEG en tevens toebehoren van Dekker en Novy. De complete keuken bevat de volgende onderdelen:

  • Multifunctionele oven met magnetronfunctie (combimagnetron)
  • Multifunctionele oven met stoomfunctie
  • Geïntegreerde koelkast
  • Inductiekookplaat
  • Volledig geïntegreerde vaatwasser
  • Driegatsmengkraan
  • Gekleurde RVS spoelbak

Werkblad keuken

Het werkblad van deze schiereiland keuken heeft een marmerlook motief in de kleur Taga Xgloss. Bijzonder aan dit werkblad is dat ook de zijkant van het eiland is afgewerkt met hetzelfde materiaal als het werkblad. Het motief van het werkblad en de toegevoegde gouden elementen zoals de kraan en de accessoires geven deze moderne keuken een klassieke touch.

Het materiaal van dit werkblad is, Arte Xtreme Dekton. Een Arte Dekton aanrechtblad is door hoge temperaturen ultracompact gemaakt. Hierdoor is het materiaal sterk bestand tegen warmte, vlekken, schokken en slijtage. Een werkblad van Dekton is erg onderhoudsvriendelijk.


(Bekijk deze keuken in de showroom, studio 12) 

Ontdek meer showroomkeukens