Badkamer met sauna en stoomcabine - showroom badkamers

Badkamer met sauna en stoomcabine

Badkamer met sauna en stoomcabine (luxe)
Exclusieve badkamer (wellness/spa)
Landelijk badkamermeubel
Showroom badkamer in Etten-Leur
Regulier assortiment, geen uitverkoopmodel
Maak een afspraak ›

Ontdek deze wellness badkamer met sauna en stoomcabine, te zien in onze showroom in Etten-Leur. De opstelling uit onze collectie showroom badkamers is voorzien van een maatwerk stoomcabine en sauna. Daarnaast is er veel mogelijk in het naar wens aanpassen van het landelijke badkamermeubel. Ga jij voor een luxe thuis spa? Kies dan voor deze exclusieve badkamer.

Badkamer met sauna en stoomcabine

Wil je in de badkamer echt tot rust komen en een gevoel van luxe ervaren? Dat is deze badkamer met sauna en stoomcabine perfect voor jou. Deze wellness badkamer heeft een stoomcabine en een sauna die op maat gemaakt kunnen worden waardoor het passend gemaakt kan worden voor iedere ruimte. Bij het badkamermeubel is er tevens heel veel mogelijk. Het half vrijstaand luxe bad maakt het geheel compleet.

Luxe sanitair in opstelling

Het sanitair van deze opstelling is luxe en exclusief. Daarnaast is het landelijke badkamermeubel een push-to-open model waarbij de lades in het meubel zijn weggewerkt. Hierdoor ontstaat er een strakke en chique afwerking. De rand van de grote spiegel is vervolgens verkrijgbaar in dezelfde kleur voor een uniforme look. Elektrische vloerverwarming als aanvulling op een radiator geeft extra warmte en comfort.

Deze badkamer opstelling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Landelijk badkamermeubel met opstaande waskom
  • Grote landelijke badkamerspiegel
  • Maatwerk sauna
  • Maatwerk stoomcabine
  • Half vrijstaand bad
  • Elektrische vloerverwarming

Luxe badkamertegels

Deze wellness badkamer is afgewerkt met luxe badkamertegels. Deze luxe tegels in grijstinten zijn van groot formaat. Zowel op de vloer als op de wand worden dezelfde tegels van 80x80cm gebruikt. Daarnaast zijn er ook tegelplinten in dezelfde kleur verkrijgbaar. Het is mogelijk om vloertegels met speciale lijm op de wand te bevestigen. Door het gebruik van dezelfde tegels op de vloer en de wand en het gebruik van grote tegels geeft dit extra rust en lijkt de ruimte groter. Ook dragen deze luxe gemêleerde tegels bij aan de landelijke uitstraling van de badkamer.

Ontdek meer showroom badkamers