Kleine badkamer opstelling - rode accenten

Kleine badkamer met bad

Kleine badkamer met bad
Persoonlijke touch
Badkamermeubel inclusief spiegelkast
Showroom badkamer in Etten-Leur
Regulier assortiment, geen uitverkoopmodel
Maak een afspraak ›

Een kleine badkamer met bad, iets voor jou? Mix en match nu jouw ideale kleine badkamer met bad en stijlvolle bordeauxrode accenten. Deze badkamer uit onze showroom collectie is niet gebonden aan vaste regels of een vaste stijl. Een mix van stuc en badkamer tegels en daarnaast een ultieme mix van verschillende stijlen, zoals industrieel, landelijk en modern. Een rustige kleur op het plafond en de wanden geeft een ruimtelijk gevoel in de kleine badkamer. Voeg vervolgens met diverse opties en accessoires jouw persoonlijke touch toe aan de ruimte.

Kleine badkamer met bad

Deze kleine badkamer is ontworpen met een efficiënte indeling. Het back-to-wall bad maakt optimaal gebruik van de ruimte, terwijl het houtlook badkamermeubel met een push to open systeem en de spiegelkast voor extra opbergruimte zorgt. Het betonnen blad op het meubel is een designoptie voor diegene die houden van een industriële en rustieke touch. De unieke vorming van de kranen met een marmeren greep en de kleur zijn ook sprekende elementen in deze badkameropstelling.

In deze kleine badkamer met bad komen allerlei stijlen, zoals klassiek, natuurlijk, houtlook, industrieel en modern naar voren. Mix en match jouw ideale elementen tot een unieke badkamer look.

  • Stijl: Mix & Match
  • Sfeer: Ruimtelijk efficiënt
  • Look: Natuurlijk chique

Sanitair in opstelling

Deze showroom badkamer bevat het volgende sanitair:

  • Back-to-wall bad in wit hoogglans
  • Een houtlook zwevend badkamermeubel inclusief twee lades uitgerust met het push to open systeem en een betonnen blad
  • Zwart chromen kranen met een marmeren greep
  • Radiator met een vintage en metaalachtige uitstraling
  • Een dubbele spiegelkast met geïntegreerde verlichting

Badkamertegels en stucwerk

Deze badkamer is uitgevoerd met 120×60 tegels met een natuurlijk patroon. Vanuit de vloer worden de tegels half doorgetrokken tot aan de wanden. De badkamer is hierdoor half gestuct en half betegeld. Dit geeft een verfijnd en uniek beeld. De combinatie van deze grijze natuursteenlook tegel en het licht getinte stuc op de wanden en het plafond creëert rust en harmonie in deze badkamer

Ontdek meer showroom badkamers