Wooninspiratie

Wooninspiratie industrieel landelijk

Door: Deel:

Kun je niet kiezen tussen verschillende interieur stijlen in huis? Dat hoeft ook helemaal niet! Combineer nu diverse woonstijlen met elkaar tot jouw perfecte look. Een populaire combinatie is een industrieel interieur gecombineerd met een landelijke look. Laat je hieronder inspireren met onze wooninspiratie industrieel landelijk.

Industrieel landelijke keuken

In de keukentrends van dit moment zie je terug hoe belangrijk een fijne (leef)keuken voor ons is geworden. Vaak zien we hierbij een combinatie van natuurlijke materialen en stijlvolle kleuren. De houtlook keuken is erg populair en past binnen zowel een industrieel als landelijk interieur. Voor die stoere en industriële keuken look kies je bijvoorbeeld voor een zwarte keuken of zwarte elementen van staal. De combinatie van deze stoere materialen en hout, maakt een prachtig industrieel landelijke keuken.

keuken landelijk industrieel
houten keuken industrieel

Wanddecoratie industrieel landelijk

De stijl die je kiest voor op de vloer en/of wanden, geeft de ruimte al meteen een juiste uitstraling. Bijvoorbeeld in de woonkamer zie je wanddecoratie in industrieel landelijke stijl terugkomen in materialen als zwart staal of natuurlijk hout. Ook natuurlijke accessoires van riet of rotan zijn mogelijk. Voor op de wand kunnen stijlvolle wandtegels in elke ruimte van het huis terugkomen. Tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen, zoals een warme houtlook tegel of een stoere betonlook of roestlook tegel. Ook in ruimtes zoals de hal en slaapkamer komen tegels steeds vaker terug als praktische en stijlvolle wandbekleding.

wanddecoratie industrieel landelijk
woonkamer industrieel landelijk

Badkamermeubel industrieel landelijk

In de badkamer kun je natuurlijk ook veel met landelijke en industriële stijl tegels werken. Creëer de perfecte combinatie van tegels tegen de wand en op de vloer voor de perfecte look. Daarnaast is het ook mogelijk om een badkamermeubel in industrieel landelijke stijl te kiezen. Ook hier staat een combinatie van hout en zwart staal centraal, maar ook andere elementen zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan koper, beton of (natuur)steen. De juiste combinatie van het badkamermeubel met sanitair en badkameraccessoires, zorgt voor jouw perfecte industrieel landelijke badkamer look.

badkamermeubel met hout
badkamermeubel met steen
stoere badkamer. badkamer landelijk industrieel

Stijlvolle slaapkamer

Een slaapkamer in industrieel landelijke look kenmerkt zich door stenen, betonnen of houtlook muren. Ook op de vloer kun je kiezen voor tegels in een stoere stijl. Gebruik donkere kleuren voor een stoere slaapkamer stijl of juist lichte kleuren voor een zachte landelijke uitstraling. Accessoires in zwart staal zijn populair, net als houten kastjes, stijlvolle wanddecoratie en gezellige moderne slaapkamer verlichting.

slaapkamer inspiratie.
slaapkamer tegel idee

Wooninspiratie: industrieel landelijk of toch een andere interieurstijl?

Voor welke combinatie tussen industrieel en landelijk kies je? Of wil je toch liever een andere interieurstijl in huis? In onze Wooninspiratie geven we je de nieuwste woonideeën en trends zodat jij de perfecte stijl in huis haalt. Laat je ook inspireren in onze stijlvolle showroom in Etten-Leur. Hier bekijk je de nieuwste modellen keukens en badkamers. Ook bekijk je diverse soorten tegels én de mogelijkheden voor (maatwerk) deuren en kasten. Onze woonspecialisten helpen je graag met advies en ideeën. Neem gerust contact op of kom langs in de showroom.

Lees ook:

Deel: