Grote badkamer met inloopdouche opstelling

Grote badkamer met inloopdouche

Modern, strak en tijdloos
Ruimtelijk ingericht
Zwevende badkamermeubels
Infrarood sunshower en UV straling
Regulier assortiment, geen uitverkoopmodel
Maak een afspraak ›

Deze opstelling uit onze vernieuwde showroom collectie heeft een wellness idee in zich. Het is ruim, stijlvol en praktisch ingedeeld. De badkamer heeft beschikking tot een grote inloopdouche, sunshower opbouw en uitgebreide opbergruimte met inbouwkasten van Looox.

Grote badkamer met inloopdouche

Deze grote badkamer met inloopdouche en een sunshower opbouw geeft een wellness gevoel. Tijdens een heerlijk ontspannen douche ervaar je de warme UV stralen van de zon of de intense warmte van infrarood. Een sunshower biedt niet alleen een unieke ervaring, maar staat ook bekend om zijn gezondheidsvoordelen zoals het verminderen van stress en het verbeteren van de huid- en spierfunctie.

  • Stijl: Modern, fris
  • Kleuren: Grijs, wit, houtlook, kiezeltint
  • Sfeer: Rustig, sereen

Sanitair badkamer opstelling

Het sanitair in deze opstelling is van moderne aard. De inloopdouche met drie verschillende douchemogelijkheden (handdouche, sportdouche, regendouche) is te bedienen via het bedieningspaneel welke aan de zijkant is bevestigd. Inclusief de sunshower opbouw met ronde hoeken en de vrijstaande douchewand van 10 mm dik maakt een stabilisatiestang overbodig. De douchewand kan eventueel worden voorzien van enkele accessoires. De design radiator en witte wastafelzuil met twee afzonderlijke zwevende badkamermeubels maakt het plaatje compleet.

  • Ruime inloopdouche met een grote douchevloer, een opbouw sunshower, drie verschillende douchemogelijkheden (hand-, sport- of regendouche) te bedienen via het bedieningspaneel. De douchewand van 10 mm staat op zichzelf en heeft mogelijkheden tot diverse accessoires zoals een handdoekhouder, planchet of een spiegel.
  • Op maat gemaakt zwevende houtlook badkamermeubels
  • Een witte wastafelzuil
  • Een witte design radiator
  • Op maat gemaakte inbouwkasten van Looox
  • Chromen inbouwkranen in de douche en bij de wastafelzuil

Grijze badkamertegels

In deze badkamer is gebruik gemaakt van tegels in grijze natuurtinten. Het is een ruime badkamer, maar door het gebruik van grote tegels, oogt de badkamer nog groter. Daarnaast is er door het gebruik van grote tegels minder voegwerk nodig. Hierdoor loopt alles mooi door en dit verkleint de kans op vuil tussen de tegels. De badkamer is dus goed schoon te houden. De kiezeltint van de keramische badkamer tegels geeft de badkamer een natuurlijke look. Door te variëren in grijslook tegels doorbreek je eenvoudig een eentonig beeld.

 

Ontdek meer showroom badkamers