Ensuite badkamer opstelling

Ensuite badkamer

Ensuite badkamer (luxe)
Klein formaat sunshower
Badkamermeubel en douchecabine
Showroom badkamer in Etten-Leur
Regulier assortiment, geen uitverkoopmodel
Maak een afspraak ›

Wat een luxe deze ensuite badkamer! Deze badkamer uit onze collectie showroom badkamers laat zien wat er mogelijk is met een badkamer ensuite, waarbij je vanuit de kledingkast op de slaapkamer zo de badkamer in kan lopen. De badkamer bestaat uit een houten badkamer meubel en een inloopdouche met infrarood sunshower. De ruimte is afgewerkt met tegels in visgraatpatroon en betonlooktegels in een zandkleur.

Ensuite badkamer

Deze badkamer ensuite heeft een luxueuze uitstraling door het karamel badkamermeubel en handvorm-tegels in een visgraatpatroon op de wand. De elegante zwarte kranen en het zwarte keramische wastafelblad geven de ruimte een chique touch. Tot slot geeft de sunshower in klein formaat de badkamer nog net wat extra luxe!

Sanitair in opstelling

Een van de eyecatchers van deze badkamer is natuurlijk het karamel kleurige badkamermeubel met een zwart keramisch blad dat helemaal naar wens samen te stellen is. Bij deze opstelling zijn twee wastafels opgenomen waarbij de asymmetrische opberglades in de gehele breedte worden doorgetrokken. Ook de spiegel met zwarte rand en planchet hangt boven het gehele badkamermeubel. In deze spiegel is verwarming geïntegreerd. Op deze manier beslaat de spiegel niet door warme stoom in de ruimte en blijven er later geen strepen zichtbaar na het droogtrekken. De douchecabine met rookglas valt meteen op in deze badkamer. Daarnaast heeft de douche stijlvolle zwarte inbouw kranen in de wand en een klein formaat sunshower.

  • Badkamermeubel in karamelkleur en een zwart keramisch blad met twee wasbakken.
  • Zwarte elegante kranen van een chique serie
  • Douchecabine met rookglas, inclusief zwarte inbouwkranen en een klein formaat sunshower in de kleur whitesand
  • Spiegel met zwarte omlijsting en geïntegreerde verwarming
  • Naast het badkamermeubel is een karamel kleurige zwevende opbergkast met regaal geplaatst.

Badkamertegels in opstelling

Uniek in deze ensuite badkamer zijn de witte handvorm tegels op de achterwand van het badkamer meubel. Deze tegels zijn in een visgraat patroon op de wand bevestigd wat bijdraagt aan de chique sfeer in de badkamer. De vloer van de badkamer heeft grote bruine betonlook tegels. De douchewanden zijn betegeld met een zandkleurige kiezeltint. Deze grote tegels zorgen voor een warme look en een rustige uitstraling. Hierdoor valt de bijzondere accentwand bij het badkamermeubel extra goed op.

Ontdek meer showroom badkamers