Marmerlook badkamer - showroom badkamers

Marmerlook badkamer

Marmerlook badkamer (chique)
Klassieke badkamer
Met badkamermeubel, bad, douche en toilet
Showroom badkamer in Etten-Leur
Regulier assortiment, geen uitverkoopmodel
Maak een afspraak ›

Is een marmerlook badkamer iets voor jou? Deze klassieke en chique badkamer uit onze collectie showroom badkamers is een luxueuze optie. De marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in grote maten tot wel 120x240cm. Hierbij heb je de keuze van een glanzende, softe of matte tegel afwerking. Marmerlook tegels zijn goed te combineren met andere soorten tegels, zoals mozaïektegels. De badkamer is verder voorzien van een bad, douche, toilet en zwevend badkamermeubel.

Marmerlook badkamer

Deze marmerlook badkamer past ideaal in een klassiek chique interieur. Marmer is een tijdloze stijl die je niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken kunt verwerken. Een marmerlook (achter)wand en/of vloer geeft een chique look en een rustige uitstraling in elke ruimte van het huis.

Sanitair in opstelling

Deze opstelling is voorzien van verschillende soorten sanitair:

  • Badkamermeubel: enkele wasbak met gunmetal kleur kranen
  • Bad: ruim ligbad met tablethouder en overloop vulsysteem
  • Ruime douche met inbouwkranen, losse handdouche en jets voor massage in bijvoorbeeld rug of nek.
  • Rookglas deur voor een strakke en chique uitstraling
  • Toiletruimte met ingebouwde toiletrol- en wc-borstelhouder

Marmerlook en mozaïek tegels

De glanzende marmerlook tegels vormen de basis van deze chique badkamer opstelling. Hierbij zijn de vloertegels uitgewerkt in een zwarte en de wandtegels in een witte marmerlook. Daarnaast heeft de luxe badkamer ook een mozaïek wand met vele kleine tegeltjes. De tegelvloer in de douche heeft een antislip laag voor extra veilig douchen. Met tegels van keramisch materiaal profiteer je daarnaast ook van voordelen op het gebied van onderhoud en bestendigheid tegen vocht, krassen en slijtage. Wil je meer weten over de voordelen van keramische badkamertegels? Laat je dan uitgebreid informeren door onze tegel- en badkamerspecialisten.

 

Ontdek meer showroom badkamers