howroom badkameropstelling - Industriële look

Betonlook badkamer

Betonlook badkamer JEE-O
Trendy industriële badkamer
Met o.a. badkamermeubel en inloopdouche
Showroom badkamer in Etten-Leur
Regulier assortiment, geen uitverkoopmodel
Maak een afspraak ›

Ben je op zoek naar een betonlook badkamer? Deze stoere badkamer uit onze collectie showroom badkamers vormt de ideale combinatie tussen industrieel en trendy. Het luxe merk JEE-O heeft het industriële uiterlijk tot in detail verwerkt. Van kranen en de douchewand tot aan het bad; allemaal met een stijlvolle uitstraling. Onderhoudsvriendelijke betonlook tegels maken je stoere badkamer helemaal compleet.

 

Betonlook badkamer

Deze betonlook badkamer past naadloos in industriële en moderne interieurs. De stoere kranen, met het wit vrijstaand bad hebben een stijlvolle matte afwerking. Het zwevend wastafelblad met een zwevende blauwe onderbouwkast geven het geheel een stoere en robuuste uitstraling. Voor het tegelwerk zijn prachtige onderhoudsvriendelijke betonlook tegels gebruikt. Het blauwe badkamermeubel springt er hierdoor goed uit; een echte eyecatcher in jouw nieuwe badkamer.

Industrieel sanitair

Deze showroom badkamer van het merk JEE-O bevat een compleet en luxueus pakket sanitair:

  • Een uitgebreid badkamermeubel met zwarte kranen en zwevende wastafel, met daaronder een donkerblauwe opberglade
  • Vrijstaand wit bad met tablethouder en losstaand zwarte badkraan
  • Inloopdouche met industriële wand (beide zwart)
  • Ronde witte buis radiator

Stoere betonlook badkamertegels

Betonlook badkamertegels geven deze showroom opstelling een industriële basis. Stoer, strak, maar ook zeker praktisch. Onze keramische betonlook tegels zijn vochtbestendig en slijtvast. Hierdoor is het een duurzame optie en, zeker in vergelijking met echt beton, perfect voor in de badkamer. In deze opstelling zijn vloertegels van 80x80cm gebruikt en de wandtegels zijn 40x80cm.

 

 

Ontdek meer showroom badkamers